Támogatóink

 
Kezdőlap
Kezdőlap
Miki akár nyerhetett is volna a fináléban Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. április 27.

Image
Image
Máté
Attilával beszélgettünk a belgrádi Winner tornáról, ahol Varga Miklós, a HISE 60 kilós öklözője a magyar válogatott legjobb eredményét produkálva ezüstérmet szerzett. Az izraeli és a wales-i srácot lesimázta Miki, a fináléban aztán fáradtan bokszolva eleinte nem találta az ütőtávot, de utána nagyon belelendült, és edzője szerint megverte a gall fiút - a pontozók mégsem őt látták jobbnak. Lássuk a részleteket!

Tovább...
 
Varga volt a legjobb magyar Belgrádban Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. április 27.

Image
Image
A Belgrádban 53. alkalommal megrendezett Winner torna során 8 magyar bunyós lépett kötelek közé a hétvége küzdelmeiben. A 18 ország öklözőit felvonultató viadal a magyar válogatott számára végül nem hozott aranyérmet egyik súlycsoportban sem, sőt, ezüstöt is csak egyet: ez viszont a Harangi Imre SE kiválósága nevéhez fűződik, hiszen Varga Miklós 60 kilóban két szép győzelemmel menetelt a fináléig, ott azonban francia vetélytársa nyert. Miki ezzel is a magyar gárda legeredményesebbje volt (5 bronzérem került még a mieink tarsolyába).

Tovább...
 
Varga Miki egy franciával döntőzik ma a belgrádi tornán Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. április 26.

Image
Image
A magyar felnőtt válogatott több tagja elvérzett a belrádi Winner tornán, ám Varga Miklós. a Harangi Imre SE 60 kilós öklözője címvédőhöz méltóan immár két győztes meccsen van túl, ma pedig a döntőben az aranyért lép szorítóba.

Tovább...
 
Varga Miki és Máté Attila a belgrádi Winner tornán Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. április 21.

Image
Image
Április 23-26.
között Belgrádban rendezik a nagy hagyományokkal rendelkező nemzetközi boksztornát. Tavaly itt megnyerte a 60 kilósok küzdelmeit Varga Miki, a HISE öklözője, vagyis címvédőként utazik oda ismét. Vele lesz a válogatott trénereként Máté Attila is, így a nyerő páros ott is nagyot alakíthat. Sajnos Ungvári Pisti - bár tervben volt - mégsem áll most a válogatott rendelkezésére, mert még nem rendeződött mindenki megelégedésére a helyzete a hazahozatala kapcsán, s vissza kellett térnie Németországba, ahol dolgozik. Ám a hírek szerint alakulhat még sokkal jobban is az ő helyzete.

Tovább...
 
Mégsem bunyózik Siroki Jancsi hévégén Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. április 17.

Image
Az élet közbeszólt: Salánki Zoltán edzővel már úton volt a HISE 56 kilós öklözője Budapest felé, hogy a ma kezdődő U21-es bajnokságon szerepeljen, ám Zoli felesége rosszul lett és vissza kellett fordulniuk. Máté Attila klubvezető tájékoztatott erről minket, s jelezte, ő is és a klub is jobbulást kíván a Salánki családnak!

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 19 - 27 / 1361
© 2018 harangiboxing
E-mail: szerkesztoseg@harangiboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.