Támogatóink

 
Kezdőlap
Kezdőlap
Diákolimpia 1. nap: egyértelmű győzelmek és vereségek Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. április 02.

Image
Image
A Harangi Imre SE hajdúsámsoni (és debreceni, nyíradonyi) bokszklub a Győrben zajló idei diákolimpián 7 meccset hozott le az első napon (4 sikerrel), s Máté Attila vezetőedző szerint ez az a nap volt, amikor akár pozitív, akár negatív élmény érte a csapatot, ahhoz sok kétség nem fért. Varga Jenő személyében döntősünk is van már, ám továbbiak követhetik a napokban! Részletek alább...

Tovább...
 
Diákolimpia: 7 meccsel indítunk Győrben ma Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. április 01.

Image
Image
A Harangi Imre SE Győrben, a diákolimpián (UP Ökölvívók Országos Seregszemléje) ma 7 bunyóssal kezd, de összesen 9 emberrel nevezett. Máté Attila és Deél István és Rácsai András edzőkkel a sarokban bunyóznak majd srácaink. Hajrá, gyerekek!

Tovább...
 
Ungvári Pisti nem könyörög azért ami talán alapból járna neki Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. március 17.

Image
A minap egy tartalmas cikk jelent meg a Harangi Imre SE klasszis 49 kilós öklözőjéről, Ungvári Istvánról - Deák Zsigmond tollából (teljes írás itt). Ebben szóba kerül az, hogy hiába Magyarország legjobbja ebben a súlyban Ungi, Németországban keresi a kenyerét, mivel egyelőre nem dotálják teljesítményét úgy, ahogyan vélhetően megérdemelné. Jelenleg sem tudott Tatára menni, holott a válogatottba meghívót kapott, ám hosszú hetekre nem hagyhatja abba a jól jövedelmező külföldi fizikai munkát. Kár ezért, s reméljük pozitív változás áll be majd Pisti sorsában! Közben Máté Attila vezetőedző és a klub másik ásza Varga Miklós Tatán dolgoznak ettől a héttől, egészen április második hetéig.

Tovább...
 
Meggyőző fölény a Komarno Győr elleni BoxingOne bajnokiján Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. március 07.

Image
Image
Irány a döntő! A csapatbajnoki sorozat címvédője, vagyis a Komarno Sharks lesimázta pénteki meccsét a győriek ellen, és ellenfélre vár a másik csoportból, akivel majd pár hét múlva az aranyért megküzdhet. A Sharks húzóembere többek között Varga Miklós (HISE) is.

B1 csapatbajnoki forduló
2015. március 6. Komarno

Komarno Sharks – Győri Gladiátor SE 14-6

Tovább...
 
Pofonparti: rövidített változat... Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. március 02.

Image
Image
A február 28-án Debrecenben lezajlott pofonparti sajnos rövidebb lett a HISE számára, mint tervezte a klub. Máté Attila vezető ugyanis a második meccsünk után úgy döntött, hogy a szerinte nem korrekt bíráskodás miatt a csapat visszalép a további küzdelmektől. Igaz, ezzel nem zárkózik el a további rendezvényektől, ám most - a csapat támogatása mellett - ez a döntés született. Így csak Kocsis László és Kanalas Norbert bokszolt le, a többiek nem. A történtekről és a miértekről honlapunk megkérdezte a szakembert.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 28 - 36 / 1361
© 2018 harangiboxing
E-mail: szerkesztoseg@harangiboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.