Támogatóink

 
Kezdőlap
Kezdőlap
Bocskai döntők: Varga Miklós 5. aranya a nyakában Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. február 07.

Image
Image
Bíztunk benne, s nem hiába. Bár előzetesen azt nyilatkozta, hogy nincs top formában, az 59. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyt mégis sikerült megnyernie a 60 kilósok között Varga Miklósnak, a Harangi Imre SE bunyósának. A mai fináléban találkozott talán a legkellemetlenebb vetélytársával a négy nap során, ám az egyiptomi Abdelaal sem tudta megakadályozni őt abban, hogy a dobogó tetejére állhasson Debrecenben. Gratulálunk, Miki!

Tovább...
 
Bocskai 3. nap: Varga Miki ötödik aranyáért bokszol szombaton (FRISSÍTVE) Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. február 07.

Image
Image
Az 59. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny elődöntőjében (pénteken) a Harangi Imre SE 60 kilós klasszisa, Varga Miklós kemény küzdelemben vert meg egy török bunyóst, aki bizony "sikeresen" lefejelte őt, így Mikinek is felrepedt a fejbőre, mint több más bokszolónak már a Bocskain. Azért így sem fért kétség ahhoz, hogy ő a jobb öklöző. Szombaton 15 órakor kezdődnek a finálék Debrecenben (Oláh G. u.), ahol Varga az egyiptomi Mahmoud Abdelaallal mérkőzik meg a bajnoki címért. A SPORT 1 TV ÉLŐBEN adja a finálékat!!!

Tovább...
 
Bocskai 2. nap: Varga Miki elődöntős Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. február 06.

Image
Image
A Facebookon már megírtuk, hogy az 59. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny csütörtöki napján, kora este Varga Miklós magabiztos boksszal lépett túl szerb riválisán. A meccsről Máté Attila, a Harangi Imre SE vezetőedzője is elmondta a véleményét (lásd a teljes cikkben). Miki ma, pénteken a 14 órakor kezdődő program 17. párjában bunyózik (igazából a tizenhatodikban, mert egy meccs előtte elmarad - kaptuk az információt). Ellenfele a török Volcan Gölcek lesz. Tét a döntőbe kerülés.

Tovább...
 
Bocskai 1. nap: Kikapott, mégis megdicsérték Ungit Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. február 04.

Image
Image
Az 59. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emléktorna nyitónapján (sőt, nyitómeccsén) ma Debrecenben Ungvári István, a HISE 49 kilós bunyósa egy kiváló angol ellen bokszolt, de végül megosztott pontozással ellenfelét hozták ki nyertesként. Edzője, Máté Attila később elmondta, hogy a befektetett munkához képest (Németországban dolgozik Pisti, s mostanában alig tudott edzeni) elégedett lehet a látottakkal. Tegyük hozzá, bár kár, hogy nem tart tovább számára a Bocskai most, ám ettől a brit öklözőtől éppen ki lehetett kapni 2-1-re, ebben az állapotban...

Tovább...
 
Miki és Ungi a Bocskain szerepel Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. február 04.

Image
Image
Az 59. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyt rendezi Debrecen február 3-8. között. (Valójában a meccsek 4-én kezdődnek és 7-én a döntőkkel befejeződnek.) A Harangi Imre SE 49 kilóban és 60 kilóban indítja Ungvári Istvánt és Varga Miklóst, akiktől bármikor várható a dobogós helyezés - viszont (ökölvívásról lévén szó, ahol mindig beüthet valami váratlan egy mérkőzésen) nem elvárható, hiszen azért a sorsolástól is függ egy-egy sportoló eredményessége.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 37 - 45 / 1361
© 2018 harangiboxing
E-mail: szerkesztoseg@harangiboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.