Támogatóink

 
Kezdőlap
Kezdőlap
Serdülő magyar bajnokság : Holnap hárman bokszolhatnak az éremért. Nyomtatás E-mail
Írta: T.J.   
2013. szeptember 26.

Image
A Budapesten megrendezett serdülő magyar bajnokságra 55 egyesület 144 versenyzője nevezett, így mamutmezőnyben kell bizonyítani srácainknak.  Az első napot bunyósaink egy nyert és egy vesztes mérkőzéssel zárták.

Tovább...
 
Boldog születésnapot Merci!! Nyomtatás E-mail
Írta: T.J.   
2013. szeptember 25.
Image
A Harangi Imre Sportegyesület vezetői, edzői és sportolói boldog születésnapot, és sikerekben gazdag versenyzői pályafutást kívánnak a szakosztály magyar bajnoki ezüstérmes ökölvívójának,Korcsmáros Mercédesznek!
 
Boldog születésnapot Attila!! Nyomtatás E-mail
Írta: T.J.   
2013. szeptember 25.

Image
A Harangi Imre Sportegyesület vezetői, edzői és sportolói boldog születésnapot, és sikerekben gazdag versenyzői pályafutást kívánnak a szakosztály magyar bajnok ökölvívójának,Máté Attilának!

 
Csütörtökön utaznak srácaink a serdülő magyar bajnokságra Nyomtatás E-mail
Írta: T.J.   
2013. szeptember 24.

Image
A legfontosabb hazai versenyek sorozata szeptember 26.-án veszi kezdetét a serdülő magyar bajnoksággal. Csapatunk négy öklözőt küld a fővárosba, hogy a Jégszínházban megrendezésre kerülő viadalról minél jobb eredményekkel térjenek haza. A rutinos versenyzők mellett a klubunk két fiatal tehetségét is lehetőséghez juttat a megmérettetésen, hisz kiérdemelték az edzéseken nyújtott szorgalmukkal a részvételt. 

Tovább...
 
Deél István újra ütős csapatot épít Nyomtatás E-mail
Írta: T.J.   
2013. szeptember 23.

Image
Már több mint egy éve annak, hogy az elismert szakember, Deél István és a DVSC ökölvívó Kft. útjai elváltak egymástól több mint egy évtizednyi sikeres együttműködés után. Az egykori vezetőedző munkájának köszönhetően a klub számtalan hazai és nemzetközi sikereket ért el, védjegye volt az akkori csapatának.  A ’’ szakítás” megdöbbentette a boksz társadalmat, hisz a DVSC sikert sikerre halmozott irányítása alatt. 

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 82 - 90 / 1361
© 2018 harangiboxing
E-mail: szerkesztoseg@harangiboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.