Támogatóink

 
Kezdőlap
Kezdőlap
Európai játékok a Varga-Ungvári-Máté hármassal Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. június 10.

Image
Az első alkalommal megrendezendő Európai Játékokat június 12-én nyitják meg, és a június 28-ig tartó, az olimpiához hasonló, de csak Európára koncentráló sporteseményen Magyarországról mintegy 200-an fognak szerepelni. A játékokon félszáz ország nagyjából hatezer sportolója vesz részt. A Harangi Imre SE két ökölvívója, Varga Miklós és Ungvári István mellett Máté Attila vezetőedző is ott lesz a mieink csapatában. Hajrá, srácok!

Tovább...
 
Bornemissza 3. nap: Kanalas Dánielé az arany! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. június 07.

Image
A záró napra megérkezett az addig a válogatottnál dolgozó Máté Attila is, ám addig Salánki Zoltán tréner képviselte a Harangi Imre SE szakmai stábját Egerben. Mint tudjuk szombatra a három HISÉ-s versenyzőből egy maradt, méghozzá Kanalas Dániel, aki aztán meg is szerezte az aranyat. Gratulálunk, Dani!

MÁS: hamarosan indul a HISE új honlapja!

Tovább...
 
Bornemissza 1. nap: Kanalas Dani lesz ott a fináléban Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. június 05.

Salánki Zoltán edzőtől tudtuk meg, hogy az első napon sajnos Veres Tibor és
Image
Varga
Jenő is kikapott a 65. Bornemissza Gergely Ökölvívó Emlékversenyen (Egerben). Előbbi a viadal nagy esélyesétől, utóbbi bokszolónk pedig jó kezdés után visszaesve egy kicsit. Kanalas Dániel viszont döntőben van. A finálék 6-án (változott a kezdés) délelőtt 10 órakor rajtolnak.

Tovább...
 
A Bornemisszára utazunk! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. június 03.
Egerben rendezik június 4-6. között a hagyományos Bornemissza Gergely Emlékversenyt. Idén a
Image
Harangi Imre SE
három fiatal tehetséggel indul, edzőként pedig Salánki Zoltán kíséri őket (illetve a végére esetleg beeshet Máté Attila is, aki Tatán a közelgő Európai Játékokra készül Varga Miklóssal és Ungvári Istvánnal).
Tovább...
 
Máté Attila Ukrajnában a junior Eb-n dolgozott Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. május 28.

Image
Nemrég fejeződött be Lvovban a junior Európa-bajnokság, ahol Máté Attila a magyar válogatottat segítette edzőként. A csapat végül egy bronzéremmel (Báki Alex 46 kg, MTK) és három 5. hellyel (Lakatos Máté 60 kg, DVSC, Kovács Márton 66 kg, RSK, László Szilárd 70 kg, KSC) zárt. Megkérdeztük, hogy Attilának milyen tapasztalatai voltak a rangos sportesemény kapcsán.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10 - 18 / 1361
© 2018 harangiboxing
E-mail: szerkesztoseg@harangiboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.