Támogatóink

 
Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Baku: egyaránt orosz ellen bokszol ma Miki, hétfőn Ungi
Baku: egyaránt orosz ellen bokszol ma Miki, hétfőn Ungi Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. június 20.

Image
Elsőként Varga Miklós húz kesztyűt az I. Európai Játékokon, mégpedig ma, az esti programban, amikor is az orosz Konstatnin Bogomazovval csap ösze. A legjobb 8 közé jutásért rendezendő meccsen nagyon szurkolunk Mikinek, akárcsak hétfőn majd Ungvári Istvánnak, aki már a legjobb négy közé igyekezhet az orosz Bator Sagaluevvel szemben. Máté Attila (a HISE elnöke, vezetőedzője) erősíti még a válogatottunk szakmai stábját.


A mai meccsről annyit, hogy Varga Miklós vetélytársa az előző körben egy litvánt vert meg szoros küzdelemben. Erős ágon van Varga, ezért nehéz bármit is jósolni. Ha hozza azt, amit tud, akkor azért így is sokat elérhet ezen az Európai Játékokon a HISE versenyzője.


Ungvári Pisti hétfői ellenfele, a szintén orosz fiú egy korábbi ismerőst búcsúztatott egyhangú pontozással, mégpedig az idén Bocskait nyerő, az akkor Németországból éppen csak beeső, ezért meglehetősen aluledzett Ungi ellen az első fordulóban győző angol Harvey Hornt. Ez intő jel lehet, mivel Horn is jó benyomást tet ránk annak idején, ám Sagaluev legyűrte most őt. Bízunk Ungiban,  abban, hogya mióta ismét Magyarországon tud felkészülni, visszatért a régi ereje, tudása.

Hajrá, srácok!

 
© 2018 harangiboxing
E-mail: szerkesztoseg@harangiboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.