Támogatóink

 
Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Következhet az Eb
Következhet az Eb Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2015. július 06.

Image
A bakui Európai Játékokon egyaránt a dobogó előtt torpant meg Ungvári István és Varga Miklós. Ám hamarosan az igazi Európa-bajnokság következik. Szófiában (augusztus 6-15.). Unginak addig legalább egy, de inkább két nemzetközi tornája lesz még, Miki azonban inkább itthon edz (illetve a válogatottal Budapesten, Tatán).


Varga Miklós (60 kg): - Bakuban harmadjára találkoztam a franciával, de most már igen közel voltam hozzá. Azt mondom, hogy én rontottam el. Nagyon kellemetlen ellene bunyózni amúgy, mert remek kontrabokszot mutat be. Azt gondolom sikerült úgy bunyózni ellene egy ideig, ahogy megbeszéltük, de a végén valóban, edzőm, Máté Attila is mondta, hogy leesett a kezem olykor és beszedtem olyan pofonokat is amiket talán nem lett volna szabad. Meg a harmadik menetben már nagyon kitámadtam, s ezt rögtön felismerte ellenfelem. Most edzőtáborban vagyunk Ungival, aztán jövő héten ismét vissza. Közeleg az Eb, ami fontos verseny lesz, hiszen innen az első hat kvalifikálja magát szintén még idén lévő világbajnokságra. Ott pedig csak az első 3 (!) bunyós vált jegyet a jövő évi olimpiára. Szóval nagyon nehéz lesz kivívni az esetleges Rio de Janeiro-i részvételt. Igaz, ha a vb-ről nem sikerül, lesz még kvalifikációs verseny erre. Úgy gondolom, hogy legelőször is az Eb-n nagyon oda kell magam tenni.

Ungvári István
(49 kg): - A hosszabb kihagyás után még nem tudtam annyira felpörögni, amennyire kellett. Amúgy is erős ellenfelet kaptam az orosz személyében, aki utána végig is verte a mezőnyt. Sokat kell bokszolnom, ez a legfőbb feladatom. Éppen ezért is visz a válogatott ahova csak tud, hogy fokozatosan javuljak. A németországi munkám alatt kicsit erősödtem testben, de a súlyomat így is hozni tudom. Viszont fel kell gyorsítani az ökölvívásomat, az ugyanis még kicsit lomha egyelőre. Most hétfőn én nem az edzőtáborba, hanem Romániába utazok egy versenyre. Ám vélhetően egy németországi viadal is becsúszik még az Eb előtt. Jelenleg a régi legjobb önmagamhoz képest olyan 70%-osnak érzem magam, szóval van még mit javítani.

 
© 2018 harangiboxing
E-mail: szerkesztoseg@harangiboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.