Támogatóink

 
Kezdőlap arrow Elnök
Elnök Nyomtatás E-mail
Írta: Zoli   
2007. július 28.

Image
Elnök: Máté Attila

szül: Debrecen, 1965.05.06
cím: 4251 Hajdúsámson Radnóti utca 2.
tel: 06/20/9788-508

Elnök-edzőnk 1980-ban, a Debreceni Sportiskolában ismerkedett meg az ökölvívással, Kovács Andrástól sajátította el a sportág alapjait. A hároméves DSI-időszak alatt számtalan korosztályos érmet szerzett, ifiként aranyjelvényes minősítést ért el.
A sportiskolától 18 évesen a DMVSC-hez került, ahol Oláh Miklós és Pálocska József trenírozta tovább az akkor más sportállásban lévő ökölvívót.
A katonaidőt is sportolóként, a Honvéd Kun Béla SE színeiben szolgálta le, felnőtt első osztályú minősítést szerzett és tagja volt a csapatbajnokságon a legjobbak között szereplő kiskunfélegyházi gárdának is.
Leszerelés után újra sportállásba került, a GÖCS-nél helyezték el, de miután 1989 decemberében megszületett első gyermeke, úgy döntött, szögre akasztja a bokszkesztyűt, befejezi a versenysportot.
1994-től azonban újra bekapcsolódott a sportág vérkeringésébe, s Váradi János mellett az Aranykesztyű Ökölvívó Klubban oktatta a gyerekeket.
Sámsonban egy évvel később kezdett a tréningek vezetéséhez - 1996-ban megszerezte a középfokú edzői minősítést -, s azóta is társadalmi munkában, szívvel-lélekkel pallérozza a település ökölvívóit.

- Óriási kitartásra nevelt a bunyó, azt tanultam az edzőimtől, amit én is vallok: kizárólag csak a munkában hiszek! A sikert nem adják ingyen, csak kemény edzésekkel lehet eredményt elérni, a befektetett munka előbb-utóbb kamatozik. A boksszal nagyon jól lehet nevelni a gyerekeket, a mai világban stabil értékrendet kapnak a sporttól - mondta Máté Attila.

 

Image
Tisztelebeli elnök: Tóth János

szül.:Debrecen, 1968.10.20.
cím: 4251 Hajdúsámson, Nefelejcs u. 25.
tel.: 06/30-2898-408

Jó barátom, Máté Attila, a csapat mindenkori edzője 10 évvel ezelőtt vetette fel, alapítsunk Hajdúsámsonban egy ökölvívó klubot. Ő vállalta a szakmai részt, de az önkormányzattal, a szövetséggel és a szponzorokkal való kapcsolattartást, valamint az adminisztrációs feladatok rám hárulnak. Úgy gondoltuk, a sportág mind fizikálisan, mind pszichésen jó hatással lehet a fiatalokra, nem beszélve a hátrányos helyzetű gyerekek szociális integrációjának lehetőségéről. Sajnos az indulás nem volt zökkenőmentes, de 1998 decemberében tíz barát, ismerős megalapította a Harangi Imre Sport Egyesületet.

Az azóta szép sikereket elért klubunkat rendkívül családias hangulat jellemzi, a közösség alapjait igazi barátságok határozzák meg. Mindenki megbízik a másikban, mindenki csak a saját feladatával foglalkozik, ezért mennek gördülékenyen a dolgok. Úgy érzem, ez sikerünk receptje! Továbbra is szeretnénk megtartani azt a közösséget, mely az eddigiekhez hasonló sikereket érhet el.

2000-ben megalapítottuk az asztalitenisz-szakosztályt, 2002-ben pedig a sakk- és a fogathajtó szakosztállyal bővült az egyesület. A HISE vezetősége a biztosíték arra, hogy jól funkcionáljon az egyesület és meglegyenek a feltételek a működéshez.

A vezetőség tagjai: Pistai János gazdasági vezető, Máté Attila ökölvívó edző, Szűcs Gábor asztalitenisz edző, Kovács László szakosztályvezető és Tóth János elnök. Mindenki társadalmi munkában végzi a feladatát, egyesületünk támogatásokból, pályázatokból tartja fent magát. Eredményeinket a támogatók és a lakosság is elismeri.

 

 
© 2018 harangiboxing
E-mail: szerkesztoseg@harangiboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.